Martine is zangeres, theatermaakster & vliegt 15 jaar als stewardess voor KLM als tweebander.

Martine zingt vanaf peuter, op haar 8e begon ze met gitaar spelen. Haar hele jeugd zat ze in bandjes op de muziekschool, op middelbare school & HBO en deed ze examen muziek. Ze speelde hoofd- en bijrollen in aantal musicals & theaterproducties. Ze trad op feesten, festivals, recepties, scholen, in verpleeghuizen en kerken.

Ze wilde flying doctor, verpleegster, juf, zangeres, actrice, piloot, psycholoog, smurfin. Ze kon niet kiezen, daarom koos ze voor de studie vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda. Ze werkte aantal jaren in mode, evenementen en theaterwereld. Ook werd ze stadsgids in Amsterdam, werkte in restaurant met zingende bediening en organiseerde verwendagen voor zieke kinderen voor Stiching Opkikker.

Ze solliciteerde bij KLM om jaartje te gaan vliegen, maar het vliegende leven was geweldig, de wereld lag aan haar voeten. Voor Wings of support, stichting opgezet door vliegend personeel, neemt Martine koffers vol spullen mee naar derde wereldlanden en bezoekt regelmatig projecten.

Na 5 jaar besloot ze deeltijd te vliegen en als freelancer te gaan werken als zangeres, gidsactrice, theatermaakster en eventmanager. Ze is gediplomeerd kinderyogadocent en speelde in verschillende kindervoorstellingen. Overal waar ze is, trekt ze kinderen aan. Ze is inmiddels 40 jaar, maar het kind in haarzelf is ze nooit verloren.

Bij KLM heeft ze verschillende events en open dagen mede georganiseerd en opgetreden tijdens 100 jaar KLM in de lucht en tijdens de festiviteiten. Samen met gepensioneerde gezagvoerder en theatermaker Hans Nordsiek heeft theatertour in Ghana gedaan en langs verschillende scholen, weeshuizen en daklozen projecten gegaan.

Als gidsactrice vertelt en zingt ze de geschiedenis van Amsterdam vanuit de rol van non, 17e eeuwse dame van lichte zeden, vrouw van Rembrandt of Maxima.

Ze zingt in ziekenhuizen, bij zieke kinderen en (kinderen)uitvaarten. Martine is veelzijdig en uniek in verbinding. Met haar stem weet ze velen te raken & inspireren op haar eigen wijze.

Droomreis
In deze muzikale reis langs verschillende continenten en culturen, worden kinderen uitgenodigd in een wereld van dromen en verbeelding.
Nog voor de voorstelling begint, krijgen de jonge bezoekers een paspoort waarin zij hun personalia, inclusief vingerafdruk en pasfoto, zelf invullen. Hierna begint het inchecken, waarbij stewardess MAR10Air persoonlijk alle passagiers welkom heet en de passagiers van deze Droomvlucht juiste plaatsje wijst.
Zit iedereen klaar? Uiteraard moeten er eerst wat veiligheidsvoorschriften worden doorgenomen! Riemen vast, zwemvesten check, en hoe werken zuurstofmaskers als de druk wegvalt?
Mar10Air begeleid de kinderen in een zeer interactieve ‘vlucht’ naar Amerika, Azië, Europa, Afrika, Australië en Zuid-Amerika, maar vooral naar het land waar dromen nog bestaan!
Wie vliegt er mee in een Wereld, waar de Sky the limit is, en FLY (First Love Yourself) een ticket naar onbegrensde mogelijkheden?!